В момента именно провинцията чрез своите тежки неволи разсъблича омразната западна власт, която МРАЗИ БЪЛГАРИЯ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Аз съм благодарна на метеорологичното време. Както то може да разсъблече всяка власт, по-добре от него може само войната. България без война, не дай Боже, е в бедствено положение, в което няма как да се скрият нито кражбите, нито зловредното управление, нито намерението зад управлението, което ръководи управляващите.

Тук си оставям една малка вратичка, че климатичното оръжие съществува и участва, но и така да е, резултатите пак са същите, лъсва бездарието на всяка власт. А у нас либерал глобалната власт е по-бездарна и продажна отвсякога. Казват, че либералната чума ще превземе България чрез столицата и след това към провинцията и селата.

Ето столицата попадна в ръцете на ядрото на хардлибералното безумие, с помощта на ГЕРБ и Възраждане. Аз обаче казвам, че София и Варна може да са превзети от лумпените, но провинцията и селата са спасението. Защото там първо всяка власт лъсва три пъти по-бързо и по-ярко и второ, там дълбокият Български Дух не заспива никога.

 

В момента именно провинцията чрез своите тежки неволи разсъблича омразната западна власт, която МРАЗИ БЪЛГАРИЯ. Значи ако столицата се опита да загроби България в пропастта на сатанистите, то провинцията и селата ще спасят страната. И това всъщност означава обратния на “софийското жителство” процес. Тогава всички се стремяха към столицата, сега столичани ще се устремят към провинцията, където хората по-бързо се светват какво точно ги управлява. Да, ГЕРБ създадоха много добра мимикрия за мафията на власт и това заблуди тежко и надълбоко мнозина. Но тези сега, тези са много по-вредни и опасни от ГЕРБ!

Хората в провинцията в социалните мрежи логично повдигат въпроса за българските БТР-ри, които евроатлантическия рай през нашите продали се политици подариха на Украйна. Всички знаем, хората в провинцията отлично знаят каква работа вършеха те през зимата. Пробиваха пъртини, вадеха закъсали транспортни средства, извозваха родилки и какво ли не. Сега, благодарение на европейската и атлантическата ни интеграция се връщаме към магарето и мулето, те да ни оправят в живота.

Анастасия Гешева


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар