В Несебър е страшно! Мутри на ГЕРБ обикалят града и околностите и снимат къде и кой е сложил плакати на конкуренцията

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Мутри на Герб в лъскави лимузини цял ден обикалят в Несебър, Слънчев Бряг, Влас, Равда и околностите и снимат с телефони местата, които все още са с плакати с лика на вече арестуваният кмет Николай Димитров.
Според местните това, което се случва в момента в града им е невиждано, а Герб използват всички мутренски приоми, за да плашат местните. Много хора вече свалиха от витрините на заведенията, офисите и магазините си плакатите с лика на арестуваният кмет, а онези които все още не са го направили, споделят, че днес, цял ден лъскави лимузини с корави момчета вътре спират пред обектите им и се снимат пред витрините.
Местните коментират, че Герб запечатват обектите на непокорните, които все още държат на своят кмет и веднага след изборите, ако ги спечелят на тези хора определено ще им започнат проблемите. Всъщност кмета Николай Димитров стана поредната жертва на войната между Делян Пеевски и Бойко Борисов, като според мнозина в града именно Пеевски е гарантирал на Димитров, че Бойко Борисов няма да посмее да го удари или да превземе буквално през прокуратурата и ГДБОП града.
Припомняме, че Николай Димитров и още 4 човека от Несебър и Влас, бяха задържани вчера с обвинение на прокуратурата, че са купували гласове и в момента се намират в ареста с мярка за неотклонение от 72 часа в София.
Източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_574.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар