В Пловдив, фондация раздава безплатни билети на МГЕРБ за Hills of Rock, а те ги продават

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Председателят на фондация Пловдив 2019 Кирил Дженев раздава безплатни покани тип билети на свои приближени от МГЕРБ, за свръх скъпите групи Sabaton, Judas Priest и Iron Maiden.

 

Повечето членове на ГЕРБ слушат чалга или казано поп фолк и не са фенове на истинския хеви метъл звук на световните динозаври, които ще свирят Пловдив на 20,21,22 юли.

Съответно на черния пазар се появиха привилегированите билети за трите концерта на стойност 100 лева при 170 лева, ако се закупи общия билет от имащите право да го продават фирми у нас и в чужбина.

Както винаги става у нас това , което е предназначено за нуждаещия и можеш да го оцени, отива в ръцете на този, който просто е готов да го изтъргува.

Вече на всички е ясно,че неправомерно създадената от Община Пловдив фондация“Пловдив 2019″, която по закон не може да бъде разпоредител с бюджетни средства действа само да обслужи, корпоративни и партийни интереси на ГЕРБ и фирми близки до общината и партията и да имитира дейност в свръх скъпия си офис нает за 300 000 лева от частна фирма.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар