В Русия пациент се похвали, че оздравял ден, след като говорил с Владимир Путин в болницата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дмитрий Гаркави, който е пациент в болницата “Комунарка”, сподели в Телеграм, че се е излекувал от коронарирус, след като Владимир Путин посетил лечебното заведение и разговарял с него.

Самият Гаркави също е лекар и при третия тест е показал отрицателни резултати от опасния грип. След като бъде изписан, все пак още три седмици излекуваният трябвало да живее разделен от семейството си, до Околовръстния път на Москва.

Мъжът се почувствал зле в средата на март и се обърнал към колегите си със симптоми на остри респираторни вирусни инфекции, поради което е тестван за коронавирус. Путин посети болница в Комунарк на 24 март. Той разговаря с персонала на болницата и главния лекар Денис Проценко, а също посети отделението по инфекциозни заболявания, за което трябваше да носи защитен костюм и респиратор от САЩ. Излекуваният пациент разказва, че руският президент го е попитал как се чувства и дали е доволен от условията в лечебното заведение. В Русия веднага тръгнаха майтапи под сурдинка, че имат президент, който има магически лечебни способности.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар