В САЩ посегнаха на Дядо Коледа: Вече е черен гей и… щастливо омъжен! (ВИДЕО)

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Че този свят не отива на добре, е повече от ясно на всички. Има емблематични герои в различен период от живота на едно дете, но се оказа, че и на тях е посегнато. Такъв е и случаят с Дядо Коледа – добрият, белобрад и усмихнат старец, който в полунощ идва, спускайки се през комина и оставя подаръци под елхата.

 

В САЩ вече се разпространява книга, която запознава малчуганите с хомосексуализма.

Една от книгите, които се предлагат в библиотека в Чикаго е със скандалното заглавие “Съпругът на Дядо Коледа”. Тя е издадена още през 2017-та година, но сега се предлага отново със страшна сила около коледния сезон.

“Тя внася свеж обрат – умна, но сърдечна книга, която разказва историята на чернокож Дядо Коледа, неговия бял съпруг и живота им на Северния полюс” – по този начин е представено “творението”, чийто автор е Даниел Кибълсмит.

“Всеки знае, че Дядо Коледа е весел, но в “Съпругът на Дядо Коледа” този ценен символ на празничния сезон е също така чернокож и гей, и е женен за също толкова весел мъж”, поясняват от издателството.

Даниел Киблсмит – е американски писател и комик, който е писал за телевизия, комикси и уебсайтове. Като сценарист на The Late Show със Стивън Колбърт той е петкратно номиниран за “Еми”.

“Виждаме семейство Коледови да седят край огъня в уютния си дом на Северния полюс, да почиват, да имат спорадични разногласия, да празнуват (гей) сватбата си и да се утешават взаимно, когато някои шумни хора по телевизията гневно оспорват външния вид и (гей) начина на живот на Дядо Коледа”, се допълва още в описанието за книгата.

Според виждането на автора, Дядо Коледа храни северните елени само с “органични безглутенови зърна” и води “трудови спорове с размирните елфи от работилницата”.

Детската книга за гей живота на Дядо Коледа и неговия съпруг в момента е на промоция, както се вижда от сайта на издателството – 13.59 долара.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар