дете

В САЩ: По-дяволите, лекарят попита 3-годишното ми момченце „Ти момче ли си или момиче?“

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Един от най-резонансните видеоклипове в Съединените щати беше въпросът на бащата на тригодишно момче: „Заведохме нашия тригодишен син за рутинен медицински преглед. Докторът влезе и попита: „Момче ли си или момиче?“.

«Помислих си, какво пита, по дяволите. За щастие моето дете разбира очевидното на тригодишна възраст и отговори, че е момче. По време на проверката все си мислех защо този човек задава такъв въпрос. И тогава се сетих: о, да, живея в Калифорния.

 

Считайте ме за параноик, но считам, че това не е без основание, предвид други случаи. Мнозина казват, че новопредложеният закон за равенството може да накара повече родители да загубят правата върху децата си, които искат да си сменят пола.

Така че се чудя дали лекарят е задал този въпрос на сина ми, за да види дали той може да определи с времето идеята, че синът ми иска да бъде момиче.

Но моето дете е на три години. Аз дори не му предлагам избор какво ще яде за вечеря. Понякога той се счита за динозавър. Но нямам намерение да го оставя да се превърне в динозавър.»

ПП

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар