В сектата на Бойко всички го наричат Царю, държи с компромати Корнелия Нинова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Хората от близкото и не толкова близкото обкръжение на Бойко Борисов са наясно, че премиерът държи да бъде наричан Царю. Така се обръщат към него бизнес партньорите – Котараците, разни бизнесмени и бизнесдами, които му се водят близки”.

Това разкри ексклузивно пред Narod.bg бившият експерт от министерството на земеделието, храните и горите Александър Атанасов, който е надживял няколко челни сблъсъка с репресивната машина на ГЕРБ.

„Шайката около Баце е изградена на принципа на сектата – това, което ги сплотява и свързва, това, което ги кара да мълчат е, че са абсолютно зависими един от друг, защото са заедно в кюпа. Бойко и обкръжението му, например, участват заедно в оргии, които са надлежно записани като превенция, че някой може да си помисли да се измъкне от лапите на Борисов.

Заставам зад това, което твърдя, защото информацията е хора от най-вътрешния кръг около премиера, които лично са участвали в оргии”, категоричен е Александър Атанасов.

„Който се дърпа, аут, излита от постовете. Такъв е примерът с една бивша вече зам.-министърка, която отказала да участва и съответно след два месеца била уволнена от поста.

Това е само един пример за масовите оргии, на които се употребяват и наркотици”, шокира Атанасов.

„Това не е нещо ненормално за сектата на Бойко – напротив, това било начин за сплотяване на колектива, защото всички са заедно в кюпа, така и никой не говори по темата. Мълчанието им се гарантира и от факта, че изстъпленията са надлежно документирани с адуио- и видеозаписи, няма мърдане – подчинението на замесените е пълно”, ясен бе бившият експерт от МЗХ.

„Когато имаме психично болен лидер на сектата, всичко се пренася отгоре надолу по вертикалата и образува метастази на хунтата. Всичко би било доста по-добре, ако много от хората не са принуждавани да участват в тези оргии.

Изглежда доброволно, но е само дотолкова, доколкото не искаш да ти вземат бизнеса, да те уволнят от поста, да ти заплашват децата и да си подложен на непрекъснати репресии. Аз съм такъв пример – мен лично ме вкараха в лудницата, защото подадох сигнал за корупция на зам.-министър в Министерството на земеделието за стотици милиони, която корупция пряко води към Бойко Борисов.

Споделям тези факти с ясното съзнание, че обществото ни трябва да има достъп до тази информация, който иска да вярва, който иска да не вярва. Тук въпросът е в причинно-следствените връзки – как и защо до момента никой не излезе и не каза истината?!

Защо хора, които са унижавани брутално, дори политици като Сергей Станишев и Яне Янев, които за заснемани в пикантни сцени, мълчат, сега получават нареждания от Бойко Борисов? Същото важи и назначената от Баце Корнелия Нинова. Лидерът на БСП е протеже, удобно на Бойко Борисов, която обезсмисля и прави невъзможна опозицията в България, защото е в по-малка или по-голяма зависимост от описаната”, хвърли нова бомба Александър Атанасов.

„Когато Бойко казва „дадох пари за това” или „построих с толкова милиона онова”, той далеч не се шегува. В неговото съзнание това са наистина неговите пари. Когато е обграден от сервилност и от сектантите си, Бойко няма как да направи разлика между нормално и ненормално.

Те са привилегировани, те са посветените, а всички ние сме масата, която няма представа от случващото се. Нека се освободим от изродите”, призова за финал Александър Атанасов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар