газ

„Газпром“ не само в момента е най-надеждния доставчик на газ, но за в бъдеще ще си спечели името на най-надеждния доставчик на газ в екстремни ситуации като цяло

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сега, аз по принцип знам, че в последно време всички имат навика да смятат българското население за…, но нека се разберем. Това долу на снимката са всички тръби на Газпром през Украйна.

Напомням, че ако случайно сте забравили Украйна е страна, в която в момента се водят активни военни действия с употребата преди всичко на артилерия и ракети. Чудно защо, обаче НИТО ЕДНА тръба от тези показаните на картинката не е пострадала, не е удряна от никого и т.н. Нещо повече!

Газпром продължава да подава ПЪЛНОТО количество газ по тръбите през Украйна. Много интересно, кака така „Газпром“ не бил надежден доставчик на газ като буквално цяла Украйна е осеяна с газпореносни мрежи, но въпреки войната, те работят на пълни обороти без проблем?!

„Газпром“ не само в момента е най-надеждния доставчик на газ, но за в бъдеще ще си спечели името на най-надеждния доставчик на газ в екстремни ситуации като цяло. Той вече го печели, де.

Само брюкселските чиновници и шепа калинки не го забелязват или се правят, че не го забелязват.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар