Гала не спира да шашка: Наблъска се със силикон на 51!

Гала, Шоубизнес
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди няколко месеца Гала чукна 51 години. Водещата не спира да пуска разголени снимки в социалната мрежа. В началото на годината телевиизонерката показа как се калява чисто гола в снега.

Гала си сложи силикон на дърти години

После се пусна без сутиен и зърната лъснаха под потника й. Мнозина заподозряха, че Гала е легнала под ножа и си е сложила силикон в двете си гърди. Мнозина запитаха в предаването кой докрот я е оперирал.

Други заподозряха, че блондинката от Плевен моге да е бременна. Причината е, че под впитите й друхи изпъкваше издайническото й коремче. Въпреки слуховете запознати издават, че Гала не чака второ дете.

„Гала вече прехвърли 50-те и изобщо не мисли да забременява отново, а и в тази възраст е почти невъзможнио”, коментират близки на звездата.

Пред колеги водещата коментирала, чее камчила килограм-два и затова бюснта й пораснал малко повече. Гала категоримчно отричала да е лягала под ножа, за да си увеличи бюста. Тя се подлагала на различни козметични процедури, но не и да се оперира.

За подмладяване на лицето телевизионерката използвала филъри и ботокс, които си слагала през няколко месеца при специалист. Русото изкушени еправела всичко възможно да ебляскава и най-вече заради 11 години по-младият от нея Стефан.

Гала правела и всичко възможно да се закрепи на екран. Според слуховете блондинката била на път да бъде пенсионирана от шефовете си, но тя не искала да се дава. Гледаемостта на сутрешното й шоу спаднало драстично, а конкурентното „Преди обед” по Би Ти Ви удпряло в земята „На кафе”.

Дори появата на Стефан акто екранен партньор не повишил рейтинга й. В началото зрителите проявиха любопитство към техните закачливи диалози, но сега гаджето й повече дразни аудитаорията, отколкото да я кефи.

Гале решила да залага на провокациите, за да се задържи на екран. А и много скоро искала да стартира серията й козметични продукти. Дъщеря й Мари също тръгвала по нейните стъпки. Младата жена взимала пример от майка сии също пускала разголени провокативни снимки по мрежата.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар