Галеви до Бойко: Кажи защо Пашата има кабинет в Министерски съвет

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Тази сутрин Бойко Борисов в ефира на БТВ на няколко пъти спомена Братя Галеви и връзката им с Мая Манолова, явно това е и причината тази вечер в социалната мрежа Фейсбук да се появи писмо от “Братя Галеви до пожарникарчето Борисов“.
Дали братя Галеви са автори на писмото няма как да знаем, но едно е сигурно, Бойко Борисов буквално е изпаднал в паника, че кметица на София в неделя вечерта може да е и Мая Манолова. Ето и текстът на писмото:
“До пожарникарчето Борисов
Ние сме братя Галеви и се обръщаме към онзи пожарникарчето, заради което напуснахме и България, гледаме отстрани как се поти и мъчи това момче и не можем да не споменем факта, че една жена в пола го направи смешен през последната една седмица.
Но не за това пишем, искаме най – накрая да попитаме Борисов, кога ще си признае, защо и как ни прати за храна на прокуратурата и не бяха ли той и Цветанов хората, които ясно ни казаха, че ако не работим на изборите за Герб, ще ни стъжнят живота. И ако не пуснем 10 хиляди цигани да се заселят в Дупница, и да гласуват за ГЕРБ, с нас е свършено.
Е, не ги пуснахме…
Само, че господин пожарникар, нещо не се получи напълно, не можахте с Цветанов да ни стъжните живота въпреки шпиц командите на прокуратурата, КОНПИ, НАП и т.н. – да ние не работихме за Герб, защото ние не работим за партии, ние сме мъже на честта и на мекотели не служим.

А ти пожарникарче си знаеш, че си такова още от едно време докато пазеше колите на Стоил и другият на когото беше дал кабинет в министерски съвет сещаш се нали става въпрос за Румен Николов Пашата.
Кабинетът му го даде през първият ти мандат като премиер и това ясно много хора могат да го потвърдят, така че господин пожарникар, когато обясниш за какво е имал кабинет до твоя в министерски съвет Румен Николов един от основателите на СИК, тогава може да се правиш на невинен всяка сутрин по телевизора.

Нали знаеш преди да ни набедиш за мутри и престъпници, ние бяхме служители на закона, бяхме барети, не пожарникари с дебели връзки като тебе. Братя Галеви са си братя Галеви и тях всички ги уважават, защото не служат на такива като тебе пожарникарче,  паникьосано…“

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар