Галиче, след Ц.Чоков, дето връзваше и биеше лично престъпниците: Насилие и убийства над бели деца от мургави правоимащи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Ето го 18 г. циганин, Заклал момичето в Галиче.

Заподозряният и задържан в ареста Аксел Олеков е направил пълни самопризнания пред разследващите на жестокото убийство на 18-годишната Андреа Руменова във врачанското с. Галиче.

Той също е 18-годишен и бе задържан заедно с братовчед си Десислав Олеков в ромската махала на селото.

Те били разпитвани в ареста на белослатинската полиция цяла нощ, но дълго отричали да имат нещо общо с убийството. Даващият непрекъснато противоречащи си признания Аксел накрая се сринал и признал, че той е заклал момичето.
Аксел завел разследващите в махалата в Галиче и им показал къде е скрил ножа, с който прекъснал живота на Андреа.
След разпита другият заподозрян Десилав Олеков бил освободен от ареста, пишат местни сайтове. Аксел обаче остава зад решетките и днес ще бъде поискано от съда в Бяла Слатина той да остане за постоянно в ареста, докато приключи следствието по случая.
18-годишната Андреа беше открито мъртво в дома си вчера. Сигналът за жестокото престъпление е подал роднина на момичето след като не могъл да се свърже с нея.
Жителите на ромската махала в село Галиче са в шок от случилото се. Вчера местните хора се заканиха с линч, ако се окаже, че убиецът е от селото.
Всеизвестно е обаче, че за циганите понятие като “изнасилване” не съществува. Те го приемат за нещо нормално. Убийството на бяло момиче също не се счита за нещо позорно. Единствено ако убиеш циганка, баща и има право да отмъсти.
Това е мисленето на тази “етническа група”.
Припомняме, доскоро Галиче се управляваше от Ценко Чоков, който връзваше циганите-бандити в центъра на селото, и ги налагаши лично с каиша с. В резултат – нямаше нито едно престъпление, а Галиче стана най-спокойното село в България.
После властта се намеси, арестува Чоков и го отстрани от кметството.
Хаосът се завръща…

Източник: Телевест, с редакции

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар