Галя от посолството е наредила всички родни политици като матрьошки да рецитират евтини стихчета – най-голям шум идва от цирковия дует “Магнитски”

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма такава държава в света, която тегли десетки милиарди кредити, за да ги раздава като годишни заплати на всякакви партийни калинки по бордове на държавни черни дупки – десетки дружества, десетки агенции, бюра, министерства с по пет заместник- министъра с по 10 шофьора при условие, че малкият и среден частник буквално са го смазали от рекет, изнудване, бюрокрация, корупция и данъците му отиват за хрантунене на цяла армия чиновници.

Така бизнесменът Ивайло Дражев, коментира специално за ПИК разправиите около бюджета на Асен Василев за следващата година и станалите ясни негови намерения, да тегли нови и нови държавни заеми.

Дражев не пропусна да коментира и другата важна политическа тема, която разтресе, а и продължава да тресе, политическия и обществен живот у нас – насилието на полицията срещу протестиращите фенове, неводолни от управлението на Борислав Михайлов в БФС.

Според него, Галя от посолството, е наредила всички родни политици като матрьошки да рецитират евтини стихчета, а най-голям шум идвал от цирковия дует “Магнитски” – Делян Пеевски и Бойко Борисов, а в хор-балкона им помагали Кирчо, Бойкикев, Гнома и се стигне до най-малките и незначителни рецитатори Денков, Габриел, Мирчев, Данчо Ментата, Пешо, Гошо и Иванчо.

“От всички небивалици, изговорени от тях и поведението им на вота на недоверие стана ясно, че гаврата с армията, МВР, с държавата, със спорта и футбола и най-вече с българщината, ще продължи до т.нар ротация. Предколедно рязко се увеличиха и случаите на стомашни разтройства и повръщане от напъните на кой ли не от нарастващата опашка от чакащи и посещаващи Светия Синод и украинското посолство. Представители на сглобката се натискат да се пречистват или да си купят и договорят индулгенция и опрощаване на греховете и мръсотиите и предателствата, които причиняват всяка минута същите соросоидни протежета. От някаква чиновничка Габриел, която на две магарета сламата не може да раздели освен разбираме, че въпрос за оставки не бил на дневен ред нито в МВР, отбраната, енергетиката и финансите, защото важни били резултатите от тяхното некадърно и крадливо управление  които са пълен крах на държава“, продължи нашият събеседник.

“Същевремено, новият фирмен феномен на Доган, се изживява като нещо средно между Ким Чен Ир и недоразумението Байдън, като всеки ден коментира и разпорежда на властта – от чистачка до премиер, кой какво да говори, подписва, приема, отхвърля“, обърна внимание Дражев и на ролята на Делян Пеевски в управлението на държавата.

“Обобщено – ако българинът продължава с овчедушното мълчаливо съгласиe да се оставя в ръцете на тази “Шайка”, утре нищо добро не я чака България. Добре, че в Холандия, Унгария, Словакия и Австрия не са толкова наведени, колкото нашите продажници, особено след добрите резултати на Вилдер и Фицо. На евроизборите след няколко месеца, вълната в ЕС ще разформирова сглобката на Урсула, Сорос, Макрон и Шолц. Идва реда и на българските им протежета! Надеждата ми е в дружинната ръководителка Лена, тя поне е първична“, обобщи Ивайло Дражев.

“А на червения килим, ловът на вещици надскочи мащабите на черните списъци на фашиста Маккарти и репресиите срещу Долтън Тръмбо и хиляди талантливи актьори, режисьори, сценаристи, музиканти. Да отстраниш от продукции Сюзън Сарандън, Джина Карано и Мелиса Барера заради гражданската им позиция против избиването на деца, жени и цивилни в Газа, е още едно потвърждение, че американският концентрационен лагер, се завърна с пълна сила под шапката на либералните семити във Вашингтон“, не пропусна той да коментира и случващото се по света.

“В София и в края на 90-те на Костов и Гнома и сега при Борисов и Пеевски, а предходно и при недоразумението Цветанов, черните списъци в телевизиите и основните медии на хранилка на властта даже не са помръдвали. След непокорството на Кремъл и Холандия, Унгария, Словакия, Бразилия, а вероятно и Аржентина, дадоха посоката, която ще преформатира света на глобалистите“, завърши с прогноза Ивайло Дражев.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар