Гард от НСО: Мой колега пренесе ЧУВАЛИ С ПАРИ на Бойко в Ливан, Алжир и Москва

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Грандиозен скандал! Бодигард на висок пост в Националната служба за охрана подаде сигнал до Narod.bg, в които осветли как Бойко Борисов е изнесъл милиарди зад граница в чували!

Немислимото престъпление, извършена от премиер на държава от ЕС, е станало с помощта на негов колега от НСО, който от години работел като куриер при Мутрата.

„Човекът е на служба в Националната служба за охрана и до днес. Той имаше задачата да наблюдава чувалите с банкноти, пренасяни в чужбина със самолет на Авиоотряд 28, до банки в Ливан, Алжир и в Москва, които работят без проблем с мръсни пари”, категоричен е държавният гард.

Нашият източник даде и коз за разпознаването му, но отказа да назове име или инициали на „куриера”: „Яко момче е, много верен на Бойко Борисов още от 2009 г. досега. Има го на доста снимки през години да пази премиера”, обясни витиевато информаторът ни.

Според него е време изчегъртването да подхване и НСО. „Не е нормално, звучи като виц, но е истина – премиерът изнася чували с пари зад граница. Ако службите искат да хванат нишката, могат да сведат броя на заподозрените, като направят справка кои служители колко пъти са пътували точно до Ливан, Алжир и Москва през последните 10-11 години. По честотата на визитите ще спипате и къртицата, изнесла милиарди, откраднати от всички нас”, ядоса се източникът на Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар