Геноцид! Бойко изнася българи, внася боклук от Европа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Милиони тонове боклук са тайно договорени за прием в България.

Последните години в България, тихомълком са изгорени или загробени хиляди тонове боклук.

Първоначално това са били класически градски бали с боклук от големите градове на Европа и дори от страни извън Европа.

Над 500 са фирмите ,на които правителствата на ГЕРБ начело с Борисов са дали разрешение за вкарване на боклуци в България.

Кои са богопомазаните милионери от боклука, разбира се контролирани от ГЕРБ на Борисов.

Първоначално според сайта Биволъ, официално е разрешено боклуци да гори и съхранява в ТЕЦ-овете си бизнесмена Христо Ковачки,но останалото количество боклуци се загробват по множество големи градски сметища маскирани, като местен битов отпадък.

В същото време,чрез криминални методи на управление, България се обезлюдява целенасочено и цели региони остават без население.

Умишлено върви концентрация на населението в няколко големи града и формирането на огромни сметища в останалите обезлюдени територии.

В последно време към България се договарят и насочват специализиран и неразградим високитоксичен ервопейски боклук, какъвто италианските власти задържаха,под формата на цяла влакова композиция и то подготвена за износ ,без нужните документи за това и съмнение за дейност на италианската организирана престъпност.

Към днешна дата над 1 000 000 българи са напуснали България,през 10 годишното управление на ГЕРБ и Борисов в България,на мястото на тези българи приемане милиони,но в боклуци.

източник: http://www.podoko.eu/?p=850

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар