Ген. Атанас Атанасов: ДБ ще се бори за управленски мандат със сегашната извънпарламентарна опозиция

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Демократична България в следващия парламент ще се бори да получи управленски мандат и да го реализира със сегашната извънпарламентарна опозиция, защото тези, които днес са в парламента – и управляващи, и опозиция, са статуквото, което ни доведе до това положение.

Това заяви пред БНТ съпредседателят на Демократична България и лидер на ДСБ Атанас Атанасов.

 

Той уточни, че към момента социологическите проучвания посочват Демократична България, Изправи се.БГ и партията на Слави Трифонов като извънпарламентарните политически сили, които ще влязат в следващия парламент.

 

И ние сме длъжни да проведем консултации и преговори помежду си, заяви Атанасов.

Помните как се създаде СДС – вътре имаше всичко. Има такива идеи, но аз не мога да се произнасям тук. Но първо място вътре в Демократична България ние трябва да проведем този разговор, обясни лидерът на ДСБ.

 

Борисов се е вкопчил във властта и не я пуска. Ако Борисов беше подал оставка през август, сега щяхме да имаме компетентно правителство, което да е в състояние да се справи с кризата и да спаси хиляди човешки животи, защото защитата на живота на хората е част от националната сигурност. Българската власт днес няма обществено доверие, за да наложи сериозни мерки, това е основният проблем на управлението на страната днес, коментира още Атанас Атанасов.

 

Борисов твърди, че винаги се бори да направи България първа по света и този път успя – направи я първа по смъртност, каза лидерът на ДСБ.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар