атанас атанасов

Ген. Гном: Видях се с посланика на Украйна. Той знае в подробности с какви оръжия разполага страната ни и кое ни е излишно

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Скандално изявление направи съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов по БНТ тази сутрин. Той разкри, че е имал среща с посланика на Украйна в България, който знаел в подробности с какво разполага страната ни и какво е в излишък относно оръжията, които могат да бъдат изпратени на Киев.

Ето точния цитат от Атанасов:

„Не знам дали е разумно да го казвам публично. Преди две седмици имахме среща с украинския посланик в България. Той знае в подробности с какво разполагаме и кое ни е излишно. В комуникацията си с българските власти украинското посолство е наясно какво имаме в излишък, което може да им бъде полезно. Никак не е сложна тази задача (с военната помощ за Украйна).“

От думите на ген. Атанас Атанасов, който беше шеф на парламентарна комисия по национална сигурност, както и шеф на българското контраразузнаване, излиза, че украинският посланик шпионира в България. Украйна не е натовска държава, а наличностите в българската армия би трябвало да представляват класифицирана информация. Въпросът е как посланик Москаленко е научил в детайли с какво разполага страната ни и какво може да даде на Киев.

Риторичен въпрос е дали посланикът ще бъде изгонен от България, както стана с руските му колеги преди няколко месеца, за чиято шпионска дейност не бе представено нито едно доказателство.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар