Ген. Радев зове: Гласувайте, промените са необратими

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-важното е да гласуваме масово, това е начинът да преодолеем преиначаването на нещата и да си дадем бъдеще. Ако искаме легитимно правителство, трябва да гласуваме.

Това обяви президентът Румен Радев, след като даде своя глас за едно ново бъдеще на България.

Гласувах за държава, която работи в интерес на обществото. Силно се надявам, че партиите извлякоха своя урок и ще подходят много по-отговорно. Най-важното днес е българите да излязат и масово да гласуват. Това не е само мярката да преодолеем всякакъв опит за преиначаване на нашия глас. Ако искаме да имаме стабилно правителство, ние трябва да го направим такова.

С висока активност ще преборим уродливото явление купен и корпоративен вот. Очаквам започнатите промени към по-добро да са необратими, напомни държавният глава.

Очакваме от ръководството на Северна Македония сами да вдигнат блокадата, тя не е наша. Чакаме го от 2017-а година, да се променят публичните медии с техния език на омразата, коментира президентът болезнената тема с отношенията между България и Северна Македония.

„Както виждам няма проблем с машините. Няма опашки. Гласува се бързо, лесно и удобно. Поздравявам всички за организацията, за превенцията и профилактиката да се справим най-сетне с уродливото лице на българската демокрация – купеният вот. Излезте и гласувайте. При висока избирателна активност ще имаме легитимен парламент. Надявам се той да роди легитимно правителство”, подчерта Румен Радев.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар