Ген. Шивиков: Битката на Радев срещу ГЕРБ е битка на Народа срещу Мафията!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не бих определил конфликта между Радев и Борисов за датата за изборите като разправия и битка между конкуренти. Президента, както винаги, стриктно спазва Конституцията.

Това не е битка между двама политици за власт. Това е битката на народа на България срещу мафията! И тя ще бъде спечелена от народа, тоест от Румен Радев. Това заяви в интервю днес ген. Димитър Шивиков, един от лидерите антиправителствените протести в София.

Президентската институция и президента останаха единствената институция, която не беше овладяна от олигархично-политическата мафиотска Хунта, начело на която е Борисов. От първия ден на встъпването си в длъжност до днес българският президент е олицетворение на законността и справедливостта. Той е единственият, който запазва най-високо ниво на обществено одобрение, защото в изпълнението на задълженията си се ръководи само и единствено от националните интереси и интересите на народа, обясни генералът.

Борисов не може да се примири, че има политик, който не се страхува от него и службите му и го бие по всички показатели. Допускам, че му се иска да се впусне в надпреварата за президент, но не му стиска. До президентските избори през октомври кампанията за очерняне и дискредитиране на Радев няма да спре, а на финала ще придобие крайно извратени форми, но българският народ ясно разчита генерал Радев като честен човек, вярва му и го подкрепя. Същинската битка за президент започна още това лято с нахлуването на Бойковата Прокуратура в Президентството и последвалото категорично заставане на Президента зад справедливия протест, допълни той.

Ген. Шивиков коментира и дали Борисов ще се кандидатира за президент: Решението да се кандидатира ли за президент или не, не зависи от него. Борисов не взима решенията, на него му заповядват едни хора от Брюксел и Вашингтон, а той е само изпълнител. Ако се вземе решение да се кандидатира, това ще бъде обявено на обществото в последния момент. Да, ДПС в декларацията от годишнината от създаването си препотвърди, че няма да подкрепи президента Радев за втори мандат. Това още веднъж категорично потвърждава, че ГЕРБ и ДПС винаги са били в коалиция. Знае се много добре в обществото кои са кукловодите (те живеят на Запад) и кои са изпълнителите. Те са двама – единият седи по цял ден затворен в Сараите си, а другият е най-обикновен шофьор на джип, посочи ген. Шивиков.

Датата 28 март е първата възможна дата и президентът, предполагам, с предварителното анонсиране на същата е целял да се сложи възможно в най-кратки срокове край на това престъпно и противозаконно управление. Всеки един ден в повече на власт на тази Хунта е пагубен за Отечеството, категоричен е генералът. Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар