Шивиков

Ген. Шивиков: Ваня е София и София е Ваня! Аз заставам редом до нея! Да я подкрепим в неделя!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В много телевизии има кратки новинарски послания от рубриката – „без коментар“, но не мога да подмина коментара на (Атанас) Атанасов в bTV.

Лидерите на ПП и ДБ са изпаднали в ступор от предстоящата победа на Ваня Григорова над Васил Терзиев, кандидатът на ДС (добрите сили). Според Атанасов в цяла България евроатлантиците в местната власт са под 400 индивида и той е адски разочарован.

И така, опорките, че Ваня е Троянският кон на задкулисието, путинистка, че ще ни изкарва от ЕС и НАТО са за успокоение на жалките душички на умнокрасивите и за сплотяване на рехавите им редици.

Зад Ваня стоят партии и движения, в които членуват или са симпатизанти милиони българи и които не се срамуват и не крият миналото си. Това са личности, отстояващи и защитаващи националните интереси. Ваня със своята биография и професионална кариера е в пъти по – подготвена и с лекота ще се справи, като кмет на София.

Тя намира широка и всенародна подкрепа в лицето на обикновените столичани, които са мнозинството, защото тя част от тези хора. По върховете на бутиковите евроатлантически партии са одиозни фигури, които са си занулили биографиите до 10 ноември, които са били партийни апаратчици, които са били и в момента са доносници, които са се отрекли от родителите си т. е. политическа смрадлива утайка, изскочила на повърхността с подкрепата на посолството и се взела за каймака на обществото.

Ваня е София и София е Ваня!

Аз заставам редом до Ваня Григорова и вярвам в нея и победата ще бъде за нас! Да я подкрепим в неделя, за да имаме кмета на народа, а не на сектата! 86 винаги е по – голямо от 85.

Генерал Димитър Шивиков за КритичноБГ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар