Ген. Шивиков: Елате всички на 2 септември, да отвоюваме свободата на България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Генерал Димитър Шивиков,  бивш командир на българския контингент в Афганистан, публикува видео обръщение, в което призова всички българи да отидат на протеста пред парламента на 2 септември от 8 часа.

Час по-късно започва първото заседание на Народното събрание след лятната ваканция и тогава се очаква ГЕРБ да депозира 120-те подписа, които са необходими за стартирането на процедура за промени в конституцията.

В триъгълника на властта същия ден се очаква голям национален протест под наслов „Велико народно въстание“, организиран от т. нар. Отровно трио – адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян.

„Вече повече от 50 дни ние сме по площадите, за да търсим отговорност. За да поискаме ясно и категорично оставката на правителството на Бойко Борисов, на главния прокурор Иван Гешев и разпускането на Народното събрание“, заяви във видеото генералът.

Той обяви и че протестът ще продължи до момента на получаването на оставките. „Да отвоюваме свободата на Отечеството и да изтръгнем страната от мафиотското управление“, завърши изказването си ген. Шивиков.

  

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар