Ген. Янев: Бюджетът, с който разполагахме, е изчерпан. Парламентът да гласува актуализация

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Да, имам деца – горд съм, че те са добри и възпитани хора, както и образовани. Те развиват и своя кариера на експертно ниво Толкова”, коментира служебният министър-председател твърденията, че децата му са били назначени на ръководни държавни длъжности.

Причината за днешното заседание при президента Румен Радев беше за готовността на МС и МЗ по управление на здравната криза, която се засилва. Това заяви пред журналисти след срещата при държавния глава служебният премиер Стефан Янев, предаде Новини.бг.

“Общото заключение, е че до момента бюджетът, с който разполагахме, е изчерпан. И президентът, и министрите призоваха народните представители да гласуват промените за промените в бюджета. Партиите да гласуват актуализацията. Това ще подготви секторите и здравната система за нова вълна”, съобщи още Янев.

Обсъдихме и още една криза – тази с пожарите. Към момента на територията на страната всички пожари са овладени, но трябва да сме готови за действия, допълни премиерът и съобщи: Ще бъдат отпуснати средства за семейството на загиналите горски, за пострадалите хора и домове и т.н. Държавата ще реагира бързо.

“Да, имам деца – горд съм, че те са добри и възпитани хора, както и образовани. Те развиват и своя кариера на експертно ниво Толкова”, коментира служебният министър-председател твърденията, че децата му са били назначени на ръководни държавни длъжности.

Според публикации това е станало в първото служебното правителство на Румен Радев, когато Янев беше назначен за министър на отбраната.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар