Ген. Янев: Ще дам своя принос за това да се случат очакванията на коалицията за 4-годишен мандат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Приоритетите на Министерство на отбраната касаят усъвършенстване на функциониране на системата, начинът на вземане на решенията и основните проблеми, които стоят пред Въоръжените сили да получат своето развитие

Ще дам своя принос за това да се случат очакванията на коалицията за 4-годишен пълен мандат. Това каза пред журналисти служебният премиер Стефан Янев, който е номиниран за министър на отбраната, след представянето на проектокабинета, предаде агенция „Фокус“.

Той добави, че приоритетите на Министерство на отбраната касаят усъвършенстване на функциониране на системата, начинът на вземане на решенията и основните проблеми, които стоят пред Въоръжените сили да получат своето развитие. Темата с превъоръжаването, с необходимостта за попълването на личния състав там, където има недокомплект. Има неотложни задачи“, заяви Янев.

„Очакванията за 4-годишен пълен мандат са на коалицията. Аз ще дам своя принос в позитивна светлина в ролята, която ми е отредена, така че това да се случи“, допълни той.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар