Георги Георгиев, БОЕЦ: Гнус ме е от лъжите на Борисов!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“За всеки болен – хеликоптер!” – нарежда Буда!

Заради малоумието ви всички болници заразихте! Вместо още през септември да се създадат специализирани ковид болници, ти създаваше специализирани полицейски отряди за погром на протестите и пребиване на граждани и журналисти! И сринахте и малкото работещи звена в здравеопазването.

Цяла държава превръщаш в гробище и цял народ в заложник на своята алчност, страхове и некадърност! Ще бъдеш запомнен, като Бойко Българоубиец, като най-гнусният престъпник, крадец и лъжец раждал се по тези земи. И ще плащаш за всички извършени престъпления. Всички сигнали на БОЕЦ, всички доказателства за твоята мерзост са налични и когато паднеш от власт, а тази битка ние продължаваме, тогава ще дойде Видовден и за теб, и за Пеевски, и за Гешев, и за всички мафиотски слуги.

И днес хора умряха заради теб, мутро. Ти ги уби! Ти носиш отговорност за смъртта на всички, които всекидневно губят живота си удавени в блатото на кочината, в която превърна държавата ни и всички нейни системи! Милиарди  одрани от гърба на българите, милиони съсипани човешки съдби, стотици хиляди откраднати и смачкани и унищожени бизнеси и хиляди убити, включително и умряли от лечими болести! За стиропор, асфалт и крадлък – милиарди, за гражданите – болници без персонал и батак, в който дори не можеш да стигнеш до болница! За Пеесвки, Доган и обръчите им – милиарди, за гражданите – сами да си плащат тестовете за ковид!

Не трявба да подаваш оставка, Буда, ти трябва да бъдеш свален от власт, като мръсен диктатор – на площадите с камъни и тояги и никога повече да не се връщаш във властта! Там, при бай Ставри ти е мястото доживот! И БОЕЦ ще направим нужното това да се случи! Имаш думата ми.

Автор: Георги Борисов Георгиев

Източник: БОЕЦ

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар