Георги Георгиев: Ще плащат за всяка сълза, за всеки удар и мъки, които причиниха на семейството ми. Ще плащат за това, че превърнаха държавата ни в кочина!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Имайте вяра!

Влязох в окръжна прокуратура, за да попитам прокурор Ваня Ненкова, защо иска да убие съпругата ми, защо и на какво основание е заличила адвокат Николай Хаджигенов, като мой защитник по делото и лично Гешев ли е разпоредил да извърши тази мерзост, заради дейността ми с БОЕЦ, сигнали ни срещу Пеевски и организираните от нас протести срещу срамният избор на Гешев

Ненкова се скри!

ДНЕС, преди три часа ПОЛУЧИХ и втора, ИЗРИЧНА забрана за напускане на страната от същата прокурор Ненковаа преди малко ми бе връчена 60-тата призовка само за тази година. Ударите продължават.

Ще ви кажа нещо, приятели. Тези действия на мафията са най-силното доказателство колко ги е страх от нас, от БОЕЦ, от гражданите. И колко да слаби. Борисов, Пеевски, Гешев и Цацаров са способни да убият болна жена, да убият човек, който се бори за справедливост, за да спасят престъпната си власт и да смачкат съпротивата. Но това не е спасение за тях, това е техният край! Убиват, защото са безсилни!

Ще плащат за всяка сълза, за всеки удар и мъки, които причиниха на семейството ми. Ще плащат за това, че превърнаха държавата ни в кочина!

Ще плащат за грабежа на народ и държава!

ДАВАМ ДУМА на всички ви, ще няма да се откажем. Че ще се преборим. Че ще продължим и ще спечелим битката срешу злото. Подкрепете БОЕЦ и когато излезем ни последвайте.

Давам ви дума, че ПРОКУРАТУРАТА ще вдигне забраната, която днес ми наложиха. Защото ги е страх! Сега страхът е в техните души. И защото знаят, че БОЕЦ имаме силата и подкрепата да излезем и защитим всеки непримирим, на който дебелите посегнат.

Имайте готовност за протести и битка. Дари и да не дигнат забраната, пак няма да ни спрат. Става дума за живота на един от нас, за живота на съпругата ми.

Става дума за всички нас. Става дума за битката на гражданите срещу мафията, а това е цената, която плащаме.
Имайте вяра, ще се преборим!

Благодаря за вдичко. Прегръщам ви!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар