Георги Попов, лидер на партия “Български гласъ”: Зеленизмът трябва да спре!

Политика
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Европа рискува да се превърне в икономическа колония на Китай и Русия, технологична колония на Америка и демографска колония на Африка

„Ако не спре миграцията и „зеленизма“ и не започне да се грижи за своята индустрия и да инвестира в развитие на високи технологии, скоро Европа ще стане икономическа колония на Китай и Русия, технологична колония на Америка и демографска колония на Африка.“ Това заяви лидерът на политическа партия “Български гласъ” по повод все по-безумните “зелени” политики, налагани от ЕС. Той настоя страната ни да се присъедини към Еврозоната тогава, когато бъде готова за това.

По отношение на пълноправното приемане на България в Шенген, Попов настоя това да се случи незабавно, защото от 2011 г. страната ни е изпълнила критериите за членство. “Управляващата сглобка представи като голямо постижение влизането ни в Шенген по “въздух и вода”, но всички българи знаем, че това не е така. Ние от партия „Български гласъ“ много ясно ще формулираме какво е решението в тази ситуация, което да защити достойнството на страната ни. България трябва да постави условие и да обвърже влизането си в еврозоната с пълноправното приемане в Шенген“, каза лидерът на “Български гласъ”.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар