Герболандия: Мутри на Маргините вилнеят на Слънчев бряг, пребиват хора, вадят пистолети.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Времето на мутрите се завърна в Слънчев бряг с пълна сила. Десетки гардове на разследваните столични босове Красимир и Николай Маринови, известни като Маргините, всяват страх и ужас сред местните хора и туристите.

Преди седмица те пребили зверски ресторантьор и съпругата му пред погледа на много свидетели, разкриха за Фрог работещи в курорта.

МВР обаче мълчи за нападението, за да не покаже, че е безпомощно пред бруталните нападения, както и да не прецака и без това проваления туристически сезон на Черноморието.

Според източника ни Маргините се подвизивали цяло лято в Слънчев бряг барабар с охрана от трийсетина гавази. Те имали и любимо заведение близо до плажа, а специална маса се пазела денонощно за тях. Наскоро, обаче „ВИП компанията“ била неприятно изненадана, тъй като на въпросната маса били настанени други хора. Часове по-късно собственикът Джани и жена му били буквално размазани от бой на плажа. Свидетелите изпаднали в шок, когато едри мъжаги, подобно на мутри от 90-те години, извадили пистолети и ги насочили към главите им. „Появата на Маргините и цялата орда от гардове около тях буквално парализира хората“, разказаха източниците ни.

Местните ченгета споделиха, че нападението не е изолиран случай, а ежедневие. „Борбата между мутрите е основно заради пазара на дрога. Битката ескалира заради лошия туристически сезон. Има нареждане да се мълчи за случващото се тук. Нещата, обаче не са по-различни от преди две години, когато в заведение на Божо Кравата две банди се стреляха, охранител на наркоиграча Митьо Очите бе убит, а самия той бе тежко ранен“, допълниха те.

Според медийни публикации, Красимир и Николай Маринови въртят мащабен бизнес в региона-от ресторантьорство до строителство. Припомняме ви, че през 2006 г. групата на Маргините бе изправена пред съда с обвинение в заговор и подготовката на убийството на три лица – о.з. ген. Любен Гоцев, бизнесмена Никола Дамянов и убития Иван Тодоров – Доктора, както и в организиране на престъпна група и незаконно притежаване на оръжие.  През 2010 г. всички бяха оправдани. До тогава Красимир и Николай Маринови бяха главни действащи лица в криминалните хроники. След като бяха оправдани, те предпочетоха да се спотаят на сянка от обществения интерес.

Преди няколко дни вандалско изпълнение имаше и в друго столично заведение- „Бесо“, където няколко човека, отново в стила на мутрите, брутално го изпотрошиха. Полицаи не крият, че тези „изцепки“ силно зачестяват.

„Чудим се защо премиерът Бойко Борисов, който отлично знае какви са проблемите в МВР, не се намеси, а напълно „изпуска“ положението“, питат се те. Те допълниха, че вече не вярват сегашното ръководство на МВР в лицето на Младен Маринов, наричан още Младен Мето, да промени нещата. „Ако продължава така, догодина само гардовете на Маргините ще се разхождат на морето“, възмутиха се работещи в курорта.

Източник: Фрог нюз

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Герболандия: Мутри на Маргините вилнеят на Слънчев бряг, пребиват хора, вадят пистолети.

Вашият коментар