Герболандия: Парите изтичат в джоба на Бойко, а водата по улиците

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Водната криза е отговорност на правителството.

Тези води се управляват от режийни графици.

От много месеци имаше ясни показатели за нивото на водата. Още септември м. кметът на Перник Владимиров зададе серия от въпроси към правителството като депутат. Това каза депутатът от БСП Крум Зарков.

На 3-ти септември алармираме да ниското ниво на водите. Чак ноември се взимат мерки. Има Цяла дирекция „Управление на водите“. Това е бич Божи. От години има проблеми с водата и водопреносната мрежа. Живеем в страна, в която повече от 50 на сто от водата изтича.

Поговорката вода гази жаден ходи е правителствена политика.  Въпросът е правителствен и на държавна политика. Има 6-7 стратегии. Създаде се държавна компания, наляха се стотици милиони и виждаме как водата изтича. Като прибавите проблема с мръсния въздух и отпадъците, то имаме повод за вот не недоверие. Целта на този вот е да се набележи път за излизане от кризата.

 

Аман от закачливи фрази. Хората останаха без вода. Няма и въздух за дишане. Това със заговора е налудничаво.  България разполага с пари и вода. Тази година, ако държавата ле на мястото си, за да ограничи промишленото използване на вода, перничани щяха да имат питейна вода. Данните за водата е трудно да бъдат намерени. Правителството дори не знае собствеността на много язовири. 600 млн. бяха налети в една нова компания, която да ги управлява. А знаете ли какво става там? Велинград- СПА –столицата на Балканите, от 10 години не може да се водоснабдява като хората.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар