ГЕРБ: Ако се разбиват главите и достойнството на гражданите – няма никакъв проблем

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Гледайте внимателно и помнете кои са гербаджийските калинки-министри, които са пуснати от хунтата да защитават садистите-полицаи – Деница Сачева, Младен Маринов, Христо Терзийски и една калинка-воевода Джамбазки.

Това са!

Според тези напълно измислени политически същества, закичени с депутатски и прочее имунитет, насилието е лошо нещо, само когато е насочено срещу тях.

Ако се разбиват главите и достойнството на гражданите – няма никакъв проблем! Наказват виновниците с формални наказания и толкова – пито платено! Битият бит, останалото го знаете!

————————————————————————-
Така разсъждават калинките на хунтата герб, защото са примитивни, първични и едноклетъчни, но алчни, самовлюбени и дълбоко некомпетентни. Големият проблем е, че тези, които трябва да ги сложат на мястото им са същите калинки, но с друга окраса. Некадърници с академични титли, родени артисти. Затова само се говори, но нищо не се случва и няма да се случи, освен да се пускат фишеци и да се надуват балони. Фойерверки.
——————————————————————–
Затова се обръщам към малкото читави журналисти – свържете се с полицейските синдикати и ги попитайте какво мислят за насилието над граждани проявено от техни колеги? Отразете отговорите им, за де се убедите, че те подкрепят напълно Младен Маринов, Христо Терзийски и Борисов – поръчителите.
Допускам, че има разбирателство между Борисов и Радев!
Искрено, но много лично. Почти интимно – невидимо за простосмъртните в лицето на политическата клиентела, мисирките с микрофон и по-приказливите. Видимо е това разбирателство, даже повече от видимо, но не за слепородните. А такива в България, с лопата да риеш. Слепородни.
За малкото други, но зрящи – мислете господа! Мислете!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар