ГЕРБ-Балтов, кажи за подкупа от 300 бона за кетъринга в „Пирогов”, има ли заподозрян?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шефът на „Пирогов” проф. Асен Балтов шокира публиката с призова президентът Румен Радев, който е с отрицателни резултати от ковид-теста, да върви под карантина, установи Narod.bg. За да е пълен абсурдът, професорът се изцепи, че доказано заразеният с коронавирус Бойко Борисов е добре…

„Доколкото знам състоянието на премиера е стабилно, колегите от ВМА ще го лекуват”, обяви Асен Балтов в предаването „Здравей, България”.

Той коментира и свалената от РЗИ-София карантина на първите мъже в държавата.

„Виждате, че 5 дни от събитие до сваляне на карантината не са достатъчни. Трябват минимум 7 до 10 дни. Даже карантината трябва да е 10 дни за всички контактни от първа линия”, коментира проф. Балтов. „В рамките на 5 до 7 дни симптомите може да се скрият, да не ги хване дори PCR тест”.

„Президентът Радев ще се окаже, че е контактен от първи ред на президента Дуда, според мен трябва да е в 10-дневна карантина. Това е мое лично медицинско виждане”, заяви проф. Балтов.

Вместо личното си виждане с политически оттенък в полза на своя ментор Бойко Борисов, Informira.net призовава проф. Балтов да обясни на цяла България докъде върви разследването за помията, която се предлага на пациентите в „Пирогов” от доставчика на кетъринг.

Дали вече се потвърди, че за да получи обществената поръчка, фирмата-концесионер е дала космическия рушвет от 300 хиляди лева и дали вече има заподозрян реципиент на сумата под масата

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар