ГЕРБ: БСП води активен задгробен живот – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Визия за България”, която БСП предложи, е нескопосан опит на социалистическия доктор Франкенщайн да създаде чудовище, което да яхне публичните финанси. Това, което чухме във “Визия за България” и в казаното на Бузлуджа днес, ни води до един извод – че това е тържество на бесовете, каза на брифинг Антон Тодоров от ГЕРБ.

“Това, което БСП предлага, е див популизъм. Можем да кажем, че БСП води активен задгробен живот. Претенцията ѝ да се добере до властта трябва да се смята за заплаха за българите”, заяви още Тодоров.

“Визия за България” е сборник с есета от слаби автори. 1/3 съдържа неясни послания, 1/3 съдържа отломки от програмата им, с която загубиха изборите, 1/3 са глупости. С тяхната програма ще останем в периферията на Европа, защото тази програма не съдържа нито една скала, нито една графика. За мен като икономист е трудно да я коментирам”, коментира от своя страна Александър Иванов.

Той допълни още, че предложението им е без никаква икономическа обосновка и според него това е опит на левицата да се заиграе наново с управлението. Заради празнословията им вече 10 години българите не им дават властта.

“БСП са транссексуални. Те социалисти или консерватори са последно?”, попита от своя страна Тома Биков.

Той добави, че червените са в период, в който се опитват да сменят политическия си пол и разкритикува опозицията за обвиненията, които днес отправиха от Бузлуджа.

“Това е симптом за загуба на политическа идентичност и на криза на идентичността в БСП. Корнелия Нинова заговори за християнски ценности, докато е лидер на социалистическа партия, която се уповава на Маркс”, заяви депутатът от ГЕРБ.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар