ГЕРБ в Паника! Борисов – Ужасен! Цветанов в Истерия! Вижте защо „Визия за България“ на БСП РАЗТРЕПЕРИ БРЮКСЕЛ И САЩ!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБ параноично и истерично се опитват да неглижират революционната нова програма на БСП за управление на страната, озаглавена „Визия за България“.

Корнелия Нинова представи антиглобалисткия проект за по-силна държава преди седмица, като заяви, че целта му е да предизвика обществена дискусия, след който страната ни да тръгне по коренно нов път на развитие.

На което ГЕРБ реагираха като ужилени.

С видимо притеснение Борисов, Цецо и шайката им побързаха да отхвърлят всеки опит за дебат между властта и народа, защото за самозабравилата се колониална администрация ГЕРБ това е равносилно на унищожение!

Затова ужасени, пионките на Бойко плъпнаха по платените си телевизии, да нареждат, че програмата на БСП е „отживелица“, „глупост“ и пр.

Най- активен в оплюването на „Визия за България“ бе Цветан Цветанов. Вторият в ГЕРБ обвини Корнелия Нинова, че подражава на държавите от Вишеградската четворка (Унгария, Полша, Чехия и Словакия).

Въпросните страни обаче не били добър пример за България, защото не слушали Брюксел, който по тая причина им резнал субсидиите за следващия програмен период, заяви най-авторитетно Цецо.

Цецо обаче плещи глупости и лъже, защото разчита на политически невежата аудитория (т.е.- на 90% от българите) Защото информираните и просветените сред нас добре си спомнят следното:

Въпросното орязване, ако изобщо се реализира, ще е наказанието на Брюксел за това, че Вишеградската четворка отказа да приема мигранти. И в никакъв случай – заради националните и социални политики, които тези централноевропейски държави провеждат.

Друг аргумент на Цветанов срещу „Визия за България“ бе, че държавата ни нямала пари за социалните политики, заложени в документа на БСП. А очаква ли въобще някой ГЕРБ някога да кажат, че има пари за социални дейности! Или пък за пенсии, за инвалиди, за здравеопазване… Впрочем именно това е грандиозната лъжа, която Борисов и хората му вече 10 години ни повтарят като мантра- че няма пари.

НАПРОТИВ – ПАРИ ИМА! И ТО МНОГО! Въпросът е да бъдат разпределяни правилно и по съвсем друга система. Така, че да стигат за всички, а не да се събират в банковите сметки на близките до властта олигарси. Ето този порочен олигархо-колониален модел на ГЕРБ се опитва да разбие БСП с националната си програма „Визия за България“.

Но най- страшното нещо за ГЕРБ, което предлагат БСП във „Визия за България“ е – Да се сложи край на неолибералния модел на управление на България и засилване ролята на държавата. Ето това вече означава – СМЪРТ ЗА ГЕРБ! Защото именно европейското неолиберално статукво преди 10 години си сглоби партия ГЕРБ, сложи й начело Бойко Борисов. И ги прати да управляват колонията им България. И въпреки че ГЕРБ не успяха да изкарат докрай предишните си два мандата, Брюксел продължава да ни ги натрапва и да крепи със зъби и нокти властта им. Заченати от немската фондация „Конрад Аденауер“ по поръчка на Меркел, ГЕРБ са еднакво удобни както за Юнкер и Туск, така и за вашингтонските кръгове около демократическата партия, Хилари Клинтън и Джордж Сорос. Отбор световни неолиберални спекуланти и колониални гешефтари.

Затова същите вече 10 години държат ГЕРБ на власт в България. И са им дали ноу-хау и технология за пълен контрол върху изборния процес – за да си се преизбират сами колкото пъти е необходимо.

Европейското лоби, което гарантира властта на ГЕРБ обаче е в края на дните си. Държавите от Вишеградската четворка първи усетиха, че Стара Европа е превзета от неолибералната политическа мафия. Дистанцираха се от ЕС и започнаха да развиват свои национални политики- твърде често противоречащи си с глобалната Брюкселска догма. Великобритания пък направи още по-голяма крачка – като директно напусна пропадащия ЕС. Останалите засега не можем. На изток сме колонии. Но все пак можем да правим поне това, което правят държавите от Вишеграската четворка: Да спрем унищожаването на обществото и националната ни държава. Да спрем да раболепничим и без да се страхуваме от наказания да започнем градежа на едно съвременно, българско национално общество с гръбнак.

Раковата глобална политическа идеология „неолиберализъм“, която превзе първо Запада, а после и държавите от Източна Европа – си отива!!! А дали ГЕРБ го осъзнават, не е ясно. Може би да! Борисов опита маневри в посока Русия и Китай – с цел да спаси властта си при напиращите консервативни условия. Но неговият генезис и зачатие са с неолиберален произход. Затова и в Москва не постигна нищо – направо си го изгониха. А с Китай успя само да подпише няколко договора, подготвени още от правителството на Орешарски и замразени от самия Баце. Тъй като до съвсем скоро по заръка на Брюксел и Вашингтон Китай трябваше да са наши идеологически врагове. Затова и се оказа, че България е на последно място по китайски инвестиции на Балканите. Изключително показателно за политиката на ГЕРБ през десетте години, откакто са на власт.

Световното статукво се променя и в САЩ, и в ЕС. Страните изоставят сектантската и унищожителна неолиберална идеология и минават към консерватизъм.

И БСП виждат своя шанс да поеме управлението на страната. Отива им.

Но за да го постигнат, левите първо трябва да направят нещо жизнено важно – да изчистят партията си от соросоидните агенти, като започнат първо от шефа им в ПЕС – Сергей Станишев.

Не го ли направят, ги очаква трагично повторение на сценария с правителството на Орешарски, което Станишев предаде в зародиш, за да угоди на соросоидните си шефове в Брюксел и така да си осигури поста – лидер на неолибералната ПЕС.

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар