ГЕРБ в Паника: Доган активира всички да играят против ГЕРБ на местните избори

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Ахмед Доган е изпратил емисарите си във всички общини да минат през махалите и да разяснят на тарторите, че никакви гласове няма да се дават на Герб, а който го направи през главата му, да очаквал сериозни проблеми. Според запознати Доган вече е свалил Бойко Борисов от власт и няма какво повече да го омилостиви.
“Този не е свещена крава” буквално това са думите на Ахмед Доган пред най – близките му съратници, а повод за решението му е станало назначението на любовницата на Валери Симеонов за шеф на комисията за киберсигурност, която от години е запазена за ДПС. Припомняме, че в неделя Валери Симеонов буквално изнууди Бойко Борисов с думите си, че през септември може и да няма коалиция и във вторник получи киберсигурността на България.
Доган няма да прости на Борисов предателството и този път ще го свалят, като за целта още от сега е наредено на всички махали и гета да няма гласове нито за Герб, нито за ВМРО на местните избори, като целта веднага след тях да бъде поискана оставката на Борисов. Медиите на Пеевски започват фронтална атака срещу Герб още тази седмица, а положението в момента на самият Делян Пеевски изобщо не е розово, защото според мнозина и той самият отдавна е минал в лагера на Бойко Борисов, но не смеел да каже това на Ахмед Доган, който все още можел да извади много козове от ръкава си и Пеевски да се озове низвергнат като Цветанов,.
Който пък от своя страна също ще играе на местните избори срещу Герб, но с хората на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, което пък поставя много въпросителни пред Бойко Борисов, защото загуби ли някой от големите градове в България, ще му се наложи моментално да подава и оставка.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_857.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар