ГЕРБ в паника: Цветанов ги простреля два дни преди най – важният вот за групировката им

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Цветан Цветанов буквално приключи с Бойко Борисов преди минути, а повод за изказването му явно е сутрешното появяване в Нова Телевизия и призива към всички онези, които все още искат Цветанов в Герб да се вземат в ръце и да забравят за него.

Естествено както се случва в последно време, Цветанов не остава длъжен на Бойко Борисов и публикува преди минути изявление насочено единствено към вече бившият си приятел Бойко Борисов:

“Бойко не вярвах, че може да си толкова забравил, но искам да ти припомня, че именно Цветанов изнесе десет вида избори подред за Герб на гърба си и печелеше за теб и твоята слава явно. Днес Цветанов го няма, защото ти си го изхвърлил, понеже не трябвало никой в Герб да си купува апартаменти, поне докато сте на власт. Не знаех за това правило, което явно не важи за тебе, защото според едни публикации ти си собственик на остров в Гърция и на къща в Барселона, дали е истина не знам.
Така и за 14 години рамо до рамо с тебе, ти един път не пожела да ми дойдеш на гости да си поговорим като мъже, все бързаше и ме викаше в Банкя, защото много се притесняваше някой да не те запише какво говориш и мислиш докато пушиш пури и играеш белот.

Не знам дали без Цветанов Герб ще спечели, но знам че Бойко Борисов без Цветанов вече наистина не знае къде се намира и мантрата инвеститори и повече пари за всички явно само ти остана и се хванал за нея като удавник за сламка.

Но всички знаем, инвеститори няма, пари няма, но Бойко Борисов си има два джипа с охрана и няма как да ги знае тези неща, защото джиповете спират само пред платените клакьори на Герб, за да може Бойко Борисов да си пусне лайфа във Фейсбук.

Но май е време Бойко да слезеш от джипа, да си разпуснеш гавазите и да се поразходиш сам из някой от по-малките градове в България, тогава може и да разбереш, че за десет години ти и твоите мафиоти погубихте България, изгонихте хората в чужбина и ги направихте роби на финансовите институции. И аз докато бях част от вас, реално не виждах какво и как се случва покрай нас, но определено не е хубаво Бойко това което се случва, но ти няма как да ги разбереш тези неща”.
източник:  https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_112.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар