ГЕРБ в Парламента: “Пак ще получиш инсулт”, “Сядай, бе, гном”, “К’ва си ти, ма, “Я, трай, бе, глупак”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Може би премиерът в оставка е научил от собствената си парламентарна група онези думички, които използва в онези записи”, заяви депутатът от Има такъв народ (ИТН) Филип Станев, малко след парламентарния контрол в петък.
След като депутатите решиха, че премиерът в оставка Бойко Борисов трябва да бъде задължително изслушан в пленарната зала на 21 април, в НС трябваше да започне изслушването на финансовия министър в оставка Кирил Ананиев oтносно изпълнението на Закона за държавния бюджет на България за т.г . Това обаче така и не се случи, защото депутатите от ГЕРБ започнаха да викат “Мутри вън”, „Таня вън“, „Оставка“ и „Мафия“. Освен това те тропаха по банките и подскачаха неистово.

“Парламентарната група на ИТН е от два дни в новоизбрания български Парламент. И тази парламентарна група е в пълен шок от поведението на една друга парламентарна група – тази на ГЕРБ. Шок е меко казано. Ние сме омерзени. Защо? Защото една част от групата на ГЕРБ използва брутални цинизми в пленарна зала и се държи арогантно и просташки в общуването си с колеги депутати от други парламентарни групи. Използват се подвиквания като: „К’ва си ти, ма?“ „Я, трай бе, глупак!“, „Ти знаеш ли кой съм аз, к’ъв си ти, бе?“ „Ела ми отвънка бе, тъпак!“ „Сядай бе, гном, пак ще получиш инсулт!“ както и доста други, които не могат да бъдат публикувани в публичното пространство. Част от депутатите се държат по-грозно и от пияни бабаити в селска кръчма!

Винаги сме се съмнявали, че депутатите от ГЕРБ са некомпетентни, но дори не сме подозирали, че един некомпетентен, невъзпитан и арогантен човек би изглеждал като професор по ядрена физика, ако застане до някой депутат от ГЕРБ”, констатира Станев.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар