ГЕРБ в Поморие се отчая – направи панихида със снимка на Бойко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБерастите в Поморие се предадоха още преди битката на 4 април… Официалното начало на предизборната кампания на мафиотската коалиция със СДС в морското градче стана по доста странен начин и напомни повече за панихида над мъртвец.

 

Водачът на листата Любен Дилов-син, който прецака bTV, където е жури в „България търси талант” и едновременно кмераклия за пореден депутатски мандат, е увесил нос пред лика на Баце, показва трагичният фотос.

Заедно с другите кандидати за народни представители, кметът на Поморие Иван Алексиев и общинари се събраха, за да дадат старта на кампанията си с водосвет, пълен с нескрит ужас.

Разпространени бяха и официални снимки от събитието. По-внимателно вглеждане в тях обаче събуди недоумение. Защото на масата, редом до питката и виното има портрет на председателя на ГЕРБ и премиер на България от СИК Бойко Борисов, а около масата присъстващите са свели глави със запалени свещички в ръка?

Точно по такъв сценарий – питка, вино и портрет на покойника, в православните църкви в България се отслужват панихиди за покойници, коментират през смях в социалните мрежи.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар