ГЕРБ дири бившата фирма на шефа на НАП (ВИДЕО) – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБ дири бившата фирма на шефа на НАП (ВИДЕО)

Фейсбук/ПП ГЕРБ

Тома Биков и Александър Иванов от ГЕРБ пуснаха поредното видео във Фейсбук, в което разследват сделката по прехвърлянето на фирмата на шефа на НАП Румен Спецов. Този път двамата са в с. Черни връх. Те се опитват да намерят Валери Русинов, който в друга фирма е съдружник на Данаил Николаев – лицето, закупило преди 5 години за 500 лева фирмата на Спецов.

“Валери Русинов не живее тук от 10-ина година и не се е появявал. Това е, човек, който е минал пътя от Италия до България, защото не е имал пари за автобус. Последния път, когато са го видели в селото, е идвал пеша от Лом. Очевидно е професионален длъжник. Очевидно с Данаил Николов са професионални длъжници и част от схема за източване на парите на данъклоплатеца”, коментира Тома Биков.

Той изрази безпокойство какво ще установи проверката на прокуратурата, тъй като по думите му това са престъпни схеми, но част от тях са законни.

“Нищо със Спецов не е наред. Г-н Румен Спецов не може да бъде шеф на данъчната администрация с такива бизнес партньори и с участието си в такива схеми”, категоричен е Биков.

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар