ГЕРБ забраняват със закон живеенето с родителите след 30-годишна възраст

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

У ДОМАТИ – Група народни представители внесоха предложение за законова забрана на живеенето с родителите след навършване на 30-годишна възраст. Промяната касае и трите пола.

Идеята е на депутати от Патриотическия фронт, които винаги са искали да подчертаят нуждата от мъжественост, макар самите те рядко да предоставят такава на електората и в личните си отношения.
“Предлагаме хора, които до 30-годишна възраст живеят с родителите си, да бъдат санкционирани и лишени от каквито и да било социални блага. Това важи най-вече за господата, защото при тях този психологически феномен се наблюдава по-често. Мъже ѝ трябват на родината!”, пише в мотивите към внесеното за обсъждане в Народното събрание предложение.

Законовата промяна вече събра широка обществена подкрепа. Много отчаяни съпруги споделиха в социалните мрежи, че забраната трябва да бъде въведена даже след навършването на 25 години, когато човек обикновено завършва университета и вече би трябвало да се вземе сам в ръце.
Те отбелязват още, че няма причина човек да не се изнесе от дома си навреме, защото после щетите са трудно поправими, а всички обяснения като липса на финанси и други са просто глупави оправдания.

Източник: НеНовините

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар