ГЕРБ наглост! Построиха пречиствателна станция за 32 милиона лева с европари, назначиха 40 служители на заплати и се оказва, че шест месеца тя не работи – естествено виновни и арестувани няма

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Новоизградената пречиствателна станция в Асеновград не работи.

Жители на Асеновград протестираха заради неработеща пречиствателна станция, която е открита преди месец.

Хората са притеснени, че ще има последици за околната среда. Вече се отстраняват техническите неизправности по съоръжението.
Пречиствателната станция в Асеновград е част от водния цикъл на града, финансирана по оперативна програма Околна среда на стойност 32 млн лева. В началото на ноември съоръжението официално беше открито , но месец по-късно се оказва, че отделните компоненти не са свързани, което е причина станцията да не работи.
При проверката на новото ръководство на община Асеновград е установено, че има много забележки, които бавят пускането на станцията. Христо Грудев, кмет на община Асеновград: Управителят на пречиствателната станция даде списък със 120 проблема които трябва да се отстранят, за да започне да работи съоръжението.
Вече се правят и тестове, които дават оптимални резултати. Очаква се до края на годината съоръжението да започне да функционира нормално. Припомняме какво обаче каза при откриването същият този управител Динко Славов:

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар