ГЕРБ наля 140 милиона в ПИБ на Цеко Минев, акциите се сринаха и народът загуби 97 млн. лв.!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Крадците от хунтата ГЕРБ наляха 140 милиона лева народна пара, за да спасят Първа инвестиционна банка (ПИБ) на олигарха до Бойко Цеко Минев.

Банкерът на бацетата Цеко Минев

Акциите на трезора обаче се сринаха тотално и бюджетът бе ощетен с колосалните 97 милиона! Това разбра Narod.bg от пост на банкера Стефан Станчев.

Ето каква е цялата далавера на гърба на България:

Здравейте, съакционери!

Може вече и да сте позабравили, ама като данъкоплатци вие миналата година направихте страхотна инвестиция в бъдещето си, като си купихте акции на Първа инвестиционна банка!

Без да ви пита правителството на Борисов и ГЕРБ купи чрез Българската банка за развитие акции в ПИБ за 140 млн. лв. по единичната цена от 5 лв. парчето.

Уважаеми съкооператори в ПИБ, днес идваме с невероятната новина, че до този момент сте загубили САМО 66% от тази си инвестиция.

Последната цена на акциите на ПИБ на Българската фондова борса е 1.69 лв. за парчето. Ако това не ви изглежда достатъчно едро – представете си го така:

Срещу инвестираните ваши (при това практически срещу нищо, защо делът на акциите не дава никакви контролни права в компанията) 140 млн. лв. на пазара вече стоят 47 млн. лв.

Или горе-долу в капитала на ПИБ (към момента) изгорЕха разходите за едни избори.  Наздраве за успешните инвестиции!

Стефан Станчев, фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар