ГЕРБ нареди: Убитият Петър Христов да се представя като невероятен благодетел и самарянин

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Гръм порази бизнесмена Петър Христов, а ехото продължава да дрънчи като тенекия на вятър.

Дрънчи, но моделирано от гербаджийските медии, на които беше дадена светкавична заповед: убитият да бъде представен като невероятен благодетел и самарянин, като човек с висока гражданска съвест.

И в никакъйв случай да не се споменава, че е най-приближеният до върхушката на ГЕРБ бизнесмен.

Защото посланието на изстрелите има два адреса – Б.Б. и Цв.Цв.

Защото стрелбата е срещу оядената и самозабравила се гербаджийска власт, която става нетърпима – първо гръмна в Добрич, след това Хасково, сега в Търново…

Защо никъде не се говори как е почнал бизнеса Христов? Той е убит на 49 години, значи през 1990 година е хлапак на 21 години. Как така за няколко години натрупва милиони и завърта „успешен” бизнес? Друг, освен престъпен начин няма.

Христов е от престъпната групировка СИК, в която е бил и Бойко Борисов. Той под закрилата на бандитите е държал входа и изхода на захарните заводи в Горна Оряховица. Е, как няма да натрупа милиони? Кой може да си позволи така да лапа, ако няма бандитски чадър?

След това гърба му е пазен от главния секретар на МВР,после от премиера и вътрешния министър на ГЕРБ… Как няма да му цъфти бизнеса?

Как няма да лапа най-едрите поръчки и да трупаш десетки милиони. И за да си изчетка бандитското минало дал няколко милиона за благотворителност – бълха го ухапала!

Но гербеджийските медии се надпреварват да акцентират на „благодетеля” Христов, на „храбрия” гражданин Христов как помогнал на МВР срещу нагли и килъри…В тази глупост изразиха сериозно съмнение дори висши магистрати – минали са 8-9 години, какво отмъщение…

Да, отмъщение има и то не от мафиотите. А от тези, които Христов и местните гербаджийски властници в Търново, задушават всекидневно. Защото и тук вече моделът на ГЕРБ не издържа и гръмна!

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар