ГЕРБ натюр: Ромската кметица Фандъкова лъже за успешен ремонт на столичен булевард

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Година и половина след основния ремонт на трамвайното трасе по бул. Константин Величков, то изглежда така – пълно с дупки, пукнатини, пропадания, оголени релси… сякаш не е било ремонтирано току-що и не са били похарчени 1.5 млн. лв. от нашите пари!

Така за проблема алармирато от “Спаси София” и показват официален отговор, в който кметът на София Йорданка Фандъкова твърди, че “всички дефекти и проблеми, които са констатирани, са отстранени от изпълнителя”. Твърденията й организацията определя като “открита лъжа”.

 

.

 

“София е управлявана от върхушка, за която е характерна опасна комбинация от некадърност и корупция. Само така можем да си обясним продължаващата пълна незаинтересованост на кмета да защити обществения интерес.

Ще се осмели ли тя някога истински да глоби частните фирми или хората в ръководената от нея администрация, допуснали това?
Дали някога тя ще поеме реална отговорност за безбройните некачествени ремонти, освен втръсналата ни фраза “научили сме си уроците”?
(Без)действията на Йорданка Фандъкова обричат София на невиждан досега #Застой – харчат се милиарди без да се решават проблеми, докато другите европейски столици ни задминават във всички възможни направления.”, коментират във Facebook от организацията.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар