ГЕРБ, не забравяйте – някои мислят! Не прекалявайте с гаврите!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Много е забавно как точно гербопитеките прегърнаха духом идеята на проф. Иво Христов, че 80 % от българите са дебили и във всичките си действия тръгват от тази опорна точка. И понеже голяма част от тях също попадат в мнозинството, леко забравят, че има едни неуправляеми 20 %, които си позволяват най-големият лукс на днешно време – МИСЛЯТ!

Виждайки как българите се възмутиха от „ликвидирането“ на един ирански генерал, мозъчният гербав тръст се събра на голямо мислене, напънаха се и родиха нещо, с което могат да влязат в история на политиката като пример за откровен тъпизъм.
Първо Кремчето с разлигавен поглед твърди пред медиите, че тя лично носила доказателства, че ген. Солеймани бил поръчал атентата в Сарафово. 20 % останаха в дълбок размисъл шест години какви сливи имаха в устата, че чак сега се усетиха.
Виждайки, че явно не хвана дикиш, пуснаха тежката мозъчна артилерия на краварите – генералът планирал нов атентат в България! Верно, бе, верно! Не ви лъжем! Явно там процентът сред населението е още по-висок! Та си мислят, че и ние сме така.
Е, всичко мога да преглътна. Да си кажат направо – „Ами пречеше ни на интересите, опушкахме го и си премахнахме един сериозен враг.“ . Бих го приела. Ама да ме правят на овца….Бих останала леко учудена, ако убитият, освен най-елементарните географски понятия, знае нещо за България. Или пък някой му е показал чертежи на Кефките и той си е сложил памперс от ужас!?!Може пък да е планирал атентат срещу американските бази в България.

Тогава да питам – нас пък това какво ни бърка, и без това искаме да се махнат? А и има на още десетки места по света такива бази, защо точно тук?Най-потресаващото за българите би било, ако генералът е планирал ликвидирането на кучето на Тръмп, находящо се в зайчарника в Банкя.! Малиииии, мъка! Целокупна мъка ще завладее целия български народ, а Тръмп по случая ще си го премести в другия крачол!

loading…

На умряло куче никой нож не вади. Това, което и най-големите терористи могат да замислят за България, не може да се хване на отрязан нокът на това, което на практика прави ГМР с всеобхватното си поразяващо действие. Той унищожава цял един народ. За какво някой да ни прави атентати? Смешно, жалко и глупаво!

Не забравяйте – НЯКОИ МИСЛЯТ! Не прекалявайте с гаврите!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар