ГЕРБ няма да честват 3-ти март на Шипка. Било напълно излишно. Само Радев ще е там.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Герб няма да се качат тази година на Шипка за честванията на празника Трети Март, а всеки активист и член на партията, който не спази заповедта спусната от централата на партията, да се готвел да бъде изключен от нея.

Според запознати именно евроизборите са в основа на факта, че никой от Герб няма да се качи на връх Шипка по повод Трети Март, защото от Европа гледали под лупа всички такива националистически прояви, а както знаем Герб са европейска партия и всичко било в миналото, трябва да си остане в миналото и да не създава излишно етническо напрежение в страната.

Според централата на ГЕРБ честването на датата трети март и Освобождението на България от турско робство на тази дата все още не е историческо доказано с факти и затова трябвало да се преразгледа целият процес на историята.

Според Цвета Караянчева, която родом е от Кърджали там все още можело да се намерят доказателства, че българи и турци винаги са живяли в разбирателство, мир и любов и затова твърденията за зверства и борби са малко пресилени от така наречените националистически съсловия през годините и това трябва да се промени.

Няма как някой народ да е бил подложен на робство цели 500 години, а за българският това е немислимо, само вижте какво се случва днес, на всяко решение което не е в полза на хората или като се появят такива фалшиви новини, хората реагират, защо си мислите, че 500 години не са реагирали, според мен това което днес наричаме робство си е било само едно съжителство в границите на Османската империя и всичко се преекпонира.

Защото в историята ясно си пише, че дори по времето на съжителството с турците в България сме имали всичко от икономика до училища.

Затова ние от Герб тази година вече ще променим историята и ще поправим една неправда и лъжа.

Ние от Герб изповядваме европейски ценности и не се прекланяме пред имперският ботуш на Русия, която години наред създава фалшивата новина, че ни е освободила, защото били наши братя по религия.

източник: https://bulbg.blogspot.com/2019/02/blog-post_572.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар