ГЕРБ Няма Никога Повече да Управлява! БОРИСОВ Е НАЙ-МРАЗЕНИЯТ БЪЛГАРИН! Дори да състави правителство с Измама, Народът ще го Помете!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Като оставим настрана манипулираните прогнози на няколко социологически агенции, знайте че подкрепата за БСП в момента е огромна. Аз нямам никакви съмнения, че ние ще спечелим изборите на 4 април. И когато това се случи – чак тогава БСП ще избере и посочи своята кандидат-президентска двойка.

Това заяви днес по bТВ депутатът от БСП Георги Свиленски.

 

Няма как да не се случи – ГЕРБ си заминават и никога повече няма да управляват тази страна. Народът масово ги ненавижда. Партията на Борисов нито ще събере достатъчно гласове, за да стане първа политическа сила, нито пък ще съумее да формира правителство. БСП е единствената политическа сила, която ще може да състави кабинет и да поеме управлението на страната, допълни той.

Свиленски изтъкна, че кандидат-президентската двойка на левицата ще се определи от членовете на партията, а не от Корнелия Нинова, Георги Свиленски, или който и да е друг самостоятелно. „БСП е сложен, демократичен организъм, тя се управлява по Устав и чрез ръководни органи, а най-важните решения се взимат чрез допитване до всички членове на партията“, изтъкна червеният депутат.

На въпрос с кого ще управляват, ако не спечелят 51 % от гласовете за да съставят свое правителство, депутатът обясни, че това ще зависи от програмите на останалите формации в парламента. Ако те приемат политиките на БСП по отношение на здравеопазването, образованието, семейното облагане и др. – Столетницата е готова да разговаря с всяка от тях.

На финала на разговора социалистът отново подчерта, че управлението на Борисов е не просто крайно корумпирано, некадърно и крадливо, а е и изключително опасно за държавата и народа. И призова хората масово да гласуват на изборите, ако искат вота да не бъде изкривяван от корпоративно и платено гласуване. „Само с масово отиване до урните ще променим кардинално сегашния мафиотски модел на управление“, завърши Свиленски. Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар