ГЕРБ-Огнян Минчев: Протестиращите са гнусна сган

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Политологът на ГЕРБ Огнян Минчев излезе с остра позиция в социалната мрежа заради екшън в петък вечер на протеста в София.

Както писаха доста медии, хора на „БОЕЦ“ и други протестиращи блокираха БНТ, защото в предаването „Панорама“ гостуваше правосъдният министър Десислава Ахладова. Тя не бе засечена от малобройното шествие, но за сметка на това бе атакуван социологът Стойчо Стойчев, по който бяха хвърляни яйца.

Вижте поста на Минчев във Фейсбук:  Уличната сган е замервала колегата Стойчо Стойчев с яйца заради участието му тази вечер в „Панорама“ по БНТ. Помиярите са го замервали отзад – в гръб. Никой не е застанал пред него, очи в очи, за да го замери.

Вече цял месец „борците за свобода“ издевателстват над гостите на седмичното публицистично предаване, водено от Бойко Василев – между другото, заедно с „Референдум“, единствените две публицистични предавания в националния ТВ ефир, в които се дискутират различни позиции.

Другите телевизионни предавания са бръснарници – един става, друг сяда. Чест и почитания на Бойко Василев! „Панорама“ съществува от половин век.

Уличната паплач е анонимна и не присъства в потока на времето. „Поздрави“ на лидерите на „протеста“. Човешката низост наистина може да създаде представа за безкрайност.

Още две думи за случилото се със Стойчо Стойчев. Поканен е в предаването като политолог. Досега нашият занаят предполагаше да понасяме търпеливо потоците помия, които публично се изливат върху нас от форумите и жълтите медии. От сега нататък явно ще трябва да понасяме и физическо насилие – засега чрез замерване с яйца. Няма страшно. Лидерите на сганта са страхливци – самите те се крият, а марионетките им мятат яйца в гърба на хората.

Властта се крие, полицията гледа сеир. Журналисти и служители на БНТ, които са на работа поемат гнева на „протеста“…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар