ГЕРБ откриха прдизборната си кампания в Стара Загора (ВИДЕО) – Избори – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБ откриха прдизборната си кампания в Стара Загора (ВИДЕО)

Стоп кадър/ФБ/ПП ГЕРБ

ГЕРБ открива предизборната си кампания в Стара Загора. Там са лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и Мария Габриел.

Събитието откри кметът на Стара Загора от ГЕРБ Живко Тодоров, който шеговито разказа защо е паднало правителството: “Отиваме на избори, защото ние счупихме сглобката от завист. Да, от завист. Сигурно се питате защо. Ще ви кажа. Не можахме да преодолеем огромните чутовни успехи на правителството на “Промяната”. Започваме със завода за електромобили в Ловеч, който беше построен и вече бълва продукция за цяла Европа и целия свят. Продължаваме със самолетната линия София – Скопие, която извозва непрекъснато хиляди доволни пътници. Стигаме до петте моста на Дунав, които вече са почти готови, само остава да ги открием. Корупцията, разбира се, спря напълно. Няма корупция, това е истина. И както обещаха тогава, като изкоренят корупцията, се строят по две магистрали на година”.

После добави, че бившите им партньори са изкоренили контрабандата, спрели “пачките с пари”, захвърлили скъпите лимузини, а депутатите пристигали на работа в парламента на колело или пеша. Той призова на 9 юни хората да гласуват за ГЕРБ, за да спрат безвремието, шуробаджанащината и експериментите. Тодоров представи всички кандидати за евродепутати на ГЕРБ и всички водачи на листи на ГЕРБ в страната. А един от тях веднага излезе на трибуната, за да го смени – общинският съветник в София и бивш председател на Столичния общински съвет Георги Георгиев. В момента той е водач на листата на 23-и МИР в София. Георгиев е родом от Гълъбово, после е учил в Търговската гимназия в Стара Загора. И първо поздрави родителите си, които го гледат от залата, а после и на лидера на ГЕРБ Бой

На откриването бяха всички водещи лица на ГЕРБ – зам.-председателите на партията Томислав Дончев и Даниел Митов, зам.-председателката на парламента Росица Кирова, депутатите Жечо Станков, Маноил Манев, Жечо Станков, Тома Биков, Росен Желязков, лидерът на СДС Румен Христов, предаде “24 часа”.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар