ГЕРБ официално откриха сезонът на шараните!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Познайте кои са шараните драги ми читатели, ами ние и вие сме, кой да е?

И така Столетницата си чисти гнилочта вече колко години и виждаме, че са навързани като свински черва в зависимости, интереси и всякакви нелицеприятни случки в стил „знам какво направи миналото лято“ и аз на теб и ти на мен!

Сега обаче ще говорим за сезона на Шараните открит от ГЕРБ и така Бойко Борисов първо ви светна за лампичките и после изведнъж ГЕРБ показват предизборно на хората, че виждате ли ние си чистим къщичката!

Хайде на бас, че тези с апартаментите няма да получат никакви конфискации, никакви осъдителни присъди само дето Бойко 3 иска да стане Бойко 4 и да покаже борба с корупцията, ама за пред народа и пред света и Европа ! Другите може и да не може да излъже, ама нас ще опита и затова ви казваме, че сме в сериалът „лов на Шарани“! Егати смотаната сапунка, ама те били морални и постъпили по съвест !

А като ги купувахте съвест нямахте ли ? Ама има ли нещо в страната, което да се случва без индулгенциите на Бойко Борисов?
Герберасите знаят, че не могат и да пръднат с извинение без да са им дали разрешение за това !

Истината е, че тези дето им искат оставката защо не им конфискуват апартаментите и да доказват всеки един лев как и от къде е както при другите хора в страната?

Защо цените им са на една трета от нормалната за всички нас, но нима това не е корупционна среда пък после върви доказвай, че корупцията била усещане само, а тези не се ли усещат да попитаме ?
Това е един театър от ГЕРБ, в който всички медии пишем за тях БЕЗПЛАТНО !

И никой не вижда какво се случва в страната !
И сега десет години яли, пили и се веселили и сега уж се разделили, но не става така в мафията, поне не е така, а тези цени на имоти са за хора от паралелната държава и там разделите не са такива, а фиктивни като за пред хората !

Там да не ви припомняме колко хора внезапно се споминаха !
Всичко е лъжа и измама, а шараните сме ние!
Бойко симулира прочистване на партията, симулира борба с корупцията, а единствената борба на правителството с корупцията е да бъде овладяна от ГЕРБ и така плащаш данък спокойствие като работиш и пълниш черната каса на ГЕРБ, ако не -показен арест и смазване до девето коляно и 300 метра около офиса!

При олигарсите е друго – там се плаща данък стабилност и така е в Мафията рано или късно всеки е измамен, излъган и ограбен, защото там морал няма, а всичко е алчност !

Та тези дето мафията им плаща десет години сега изведнъж да ни говорят за морален акт и лична морална постъпка някак си ми прилича на лов за шарани !

И така, който се хване да гласува за ГЕРБ се хване, който не – не!
И така време да изхвърлим боклука от властта, че много нагли станаха, какво ще кажете, а?

blife.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар