ГЕРБ оцеляха на вота на недоверие с подла измама

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Порочната практика бе уж изкоренена още в миналия парламент, но явно всичко е било пак само да се замажат очите на драгия избирател. Депутатите разчитат на факта, че малцина гледат парламентарния контрол по телевизията и едва ли някой би забелязал шашмата.

На вчерашния вот на недоверие, внесен от БСП по тема „Корупция“, регистрираните депутати в залата бяха едва 158. Докато гласувалите – 234. Ясно е, че за да се случи подобна диспропорция, е имало масирано гласуване с чужди карти.

Най- фрапиращо на вота беше позорното дезертьорство на Бойко Борисов, който не се появи в залата и през втория ден на вота на недоверие. Вчера той разигра жалък цирк- единственото, което умее! Явно посъветван от пиарите си да не се вясва в парламента в деня-Х, той беше запълнил плътно графика си с всевъзможни срещи с чуждестранни дипломати. Именно в деня, в който трябваше да отговаря пред народа за корупционните скандали, в които е потънало до шия неговото управление.

В крещящото отсъствие на шефа си, депутати от ГЕРБ – повечето от които са бивши и настоящи клиенти на прокуратурата, като Цветан Цветанов, Делян Добрев и Лъчезар Иванов, теглиха от трибуната пламенни речи как Бойко Борисов най- много се борил срещу корупцията. И все пак именно на Томислав Дончев се падна „честта“ да изръси най- върховната глупост, която някога е огласяла парламентарна зала. В пълен амок Дончев заяви, че било опасно да се клати Капитана Борисов, защото можело да потъне цялата Лодка – България!

Чрез подобни подли схеми, ГЕРБ са окупирали властта в страната вече почти 10 години. Ако не беше кохортата им от местни феодали, чрез които грубо да фалшифицират и манипулират изборите, Бойко и ГЕРБ отдавна да са в тоалетната на история.

Но не се лъжете – проблемът не е в избирателната система! Нито в начина на управление – парламентарна или президентска република!

Проблемът е, че сме колония на САЩ и Европейския съюз! И докато сме такива, ще ни управлява марионетката, която те посочат. И тази марионетка ще остане на власт пак докогато те решат. В конкретния случай са решили това да е Бойко Борисов. Банкянският и шайката му имат карт бланш да крадат и вършат всякакви мизерии, за да се задържат на власт… за да изпълняват безропотно геополитическите поръчки на западните си господари. В замяна на това на ГЕРБ им е позволено най- безочливо да грабят и да се гаврят с народа си… стига да са послушни пред шефовете от САЩ и Брюксел.

На западните бюрократи не им пука дали българският народ тъне в потресаваща мизерия. Дали гладува, дали студува, дали е здрав и дали е неграмотен. Нямат намерение да вложат и стотинка за подобряване на нашето благосъстояние. Защото ги интересуваме само като територия. На която предпочитат да няма българи… заради братската ни генетична и културна връзка с Русия.

ЗАЩОТО КРЪВТА, ВОДА НЕ СТАВА! И сега въпросът е само един – ще продължи ли да стои българинът като скот в брюкселската скотобойната, очаквайки предварително разчертаната си национална, духовна и физическа смърт… или ще се вдигне на РЕВОЛЮЦИЯ!?! За достойнството на Майка България и нейния горд народ. За да ни има! Защото ние все още сме тук!

Източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар