ГЕРБ платили €7 млрд. фалшиви субсидии за животни, сега покриват всичко с масово избиване, защото през Август идва инспекция от ЕС

България, Далавери, Странджа
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Работата около избиването в Странджа доби и брутални финансови измерения.

Наши източници ни довериха, че става дума за чудовищна далавера, с откраднати над 7 мрлд. евро субсидии от бюджета на ЕС.

Герберите са ги изплатили на свои хора, които фиктивно са се водели “скотовъди”.

В Брюксел обаче са се усетили, и през Август е насрочена инспекция от ОЛАФ.

Естествено, като преброят колко са животните, и като излезе, че е е плащано по 1 милион евро на реално съществуваща овца, ЕС ще си поиска парите обратно.

За да не стане това, набързо се появи “чума”, и настана невиждано клане.

Интересното е, че по документи вече са “изклани” около 500 хиляди овце и кози от “големи ферми”, но никой от собствениците не е вдигал пара.

“Това е така, просто защото тези собственици никога не са имали добитък, и нищо не губят. Това са подставени лица на ГЕРБ в усвояването…” – каза нашият източник.

Проблемът настана, когато поради евро-изисквания, трябва да разчистят целия район, и удариха и малките ферми. Там ефективно режат живо месо, и обикновените хора се разбунтуваха. Те не са получавали нито субсидии, нито сега ще получат адекватно обезщетение.

Основно действащо лице във всички схеми е земеделският министър Румен Порожанов, който преди това беше назначен от ДПС, за шеф на фонд “Земеделие”. Той е разпределял парите.

Заради далеч по-малки скандали, обикновено министърът си отива веднага, достатъчно е да припомним оставката на социалния министър.

Но сега подобна оставка е невъзможна, защото кашата е огромна, и трябва да се ограничава изтичането на информация. Нов екип в Министерството рискува в него да има някой дето да не е в схемата. Екипът на Порожанов целият е наясно, и прави всичко възможно, за да я потули…

Информацията се върти неудържимо в Интернет. Ето какво написа страницата “България”:
ЧУМА ИМА, ЧУМА НЕМА,
НОВАТА ИГРА ПО ПАНАИРИТЕ!

За да разберете далаверата, трябва да знаете, че ГЕРБ е изплащал МИЛИАРДИ ФАЛШИВИ СУБСИДИИ, за НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЖИВОТНИ, на свои хора и сега за да прикрият далаверата, УЖ ГИ ИЗБИВАТ!

За това и ги закопават – в екарисажите бройката се следи строго и трябват огромни подкупи и ще се разчуе.
За това и не допускат журналисти и други хора.

Сигнализирайте в ЕС да проверят бройките на големите стада – ще има стотици хиляди липсващи!!!

Само измислена чума може да скрие далаверите!

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “ГЕРБ платили €7 млрд. фалшиви субсидии за животни, сега покриват всичко с масово избиване, защото през Август идва инспекция от ЕС

  • Мафията (ГЕРБ) се развихри ! Тези мислят ,че са недосегаеми!?! Трябва да ги изловиме и под строй в затвора! Едва тогава България ще се оправи!?!

Вашият коментар