дете педофил

ГЕРБ правосъдие: Само глоба за 59-годишен мъж, който е мастурбирал пред деца на площадка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мъж от Северозапада, мастурбирал пред погледите на невръстни деца, бе помилван от съда с глоба. Случката е от 12 септември миналата година, но едва сега 59-годишният перверзник бил изправен пред Районния съд в Берковица за извратеното си престъпление, пише лупа.

От документите по делото става ясно, че С.П., от курортния град отишъл в парковата зона на Вършец, свалил гащите си, извадил пенисаи започнал да онанира пред погледите на деца, които си играели там.

Пред магистратите мъжът заявил, че не е мастурбирал, а преди това е пил бира и решил да се „облекчи” в парка, за да не търси тоалетна. Той твърдял, че в това време се появил мъж, който му поискал пари, за да не го издаде какво върши. Малко след това дошъл и друг човек, а след него на мястото пристигнали и полицаи.

Свидетелите на грозната гледка обаче са категорични, че С.П. е мастурбирал пред очите на децата. Перверзникът се размина с глоба от 100 лева по указа за борба с дребното хулиганство. Решението може да се обжалва пред окръжния съд в Монтана.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар